Friday, July 10, 2009

HAPPY 3RD ANNIVERSARY!!! (KHAS SEMPENA SAMBUTAN TAHUN KETIGA KITA DI IPGM KTAR)

Hari ini genaplah tiga kita tahun kita bersama-sama dalam satu group kat IPGM KTAR. Sedar tak sedar, banyak dah perkara pahit dan manis yang kita tempuh sama-sama... Walaupun ada berlaku salah faham, masalah, macam-macam la... Tapi syukur sebab kita masih lagi SATU... So dikesempatan ini, Selamat Ulang Tahun yang ke-3 keberadaan kita di IPGM KTAR ini. Sama-samalah kita saling bermafaan. Kalau ada yang tak kena tu, cubalah selesaikan dengan elok-elok. Cuba kita hayati dan renungi game yang kita main time tutorial semalam. TQ yang tidak terhingga juga untuk tutor kita, Dr. Gan yang banyak memberikan kita semangat dan dorongan untuk kita terus maju dalam study dan kehidupan. Disamping itu, Dr. Gan juga dah banyak membantu dalam mengeratkan kita semua. Jangan sia-siakan usaha beliau k.. Tapi jangan dilupa juga tutor kita yang dulu. TQ juga yang tidak terhingga kepada Encik Iskandar di atas tunjuk ajar dan bimbingan beliau dulu. Tak dilupakan juga (brapa banyak tak dilupakan la... hehe) kepada semua pensyarah yang telah mengajar kami semua sepanjang tiga tahun kami di sini. Minta maaf sekiranya kami ada menyakiti anda semua...
Diharap untuk masa-masa yang akan datang, kita akan terus SATU dan sama-sama berjaya dengan cemerlang dalam hidup kita. Walau apa pun yang berlaku, jangan sekali-kali menjadikan perkara tersebut sebagai alasan untuk merosakkan silaturrahim yang telah dibina sekian lama... Jadi bermula hari ini, esok dan selamanya, kita mesti terus SATU dan terus berkawan sampai bila2 k... hehehe... Ni ada lagu khas didedikasikan untuk kelas kita... SMPMT1108 THE BEST!!!


KEPOMPONG (IDOLA CILIK 2)

dulu kita sahabat
teman begitu hangat
mengalahkan sinar mentari

dulu kita sahabat
berteman bagai ulat
berharap jadi kupu-kupu

* kini kita melangkah berjauh-jauhan
kau jauhi diriku karna sesuatu
mungkin ku terlalu bertindak kejauhan
namun itu karna ku sayang

reff:
persahabatan bagai kepompong
mengubah ulat menjadi kupu-kupu
persahabatan bagai kepompong
hal yang tak mudah berubah jadi indah

persahabatan bagai kepompong
maklumi teman hadapi perbedaan
persahabatan bagai kepompong
na na na na na na na na na

semua yang berlalu
biarkanlah berlalu
seperti hangatnya mentari

siang berganti malam
sembunyikan sinarnya
hingga ia bersinar lagi

** dulu kita melangkah berjauh-jauhan
kau jauhi diriku karna sesuatu
mungkin ku terlalu bertindak kejauhan
namun itu karna ku sayang

repeat reff

(Kalau nak lagu ni download klik di tajuk lagu)

Jadi, untuk mengenang kembali antara saat2 indah kita dulu2, boleh la tengok gambar2 di bawah ni... Hehehe... (*tunggu ye.. Skrg tgh "mengareh gambar2 yang sesuai... Hehehe)

1 comment:

  1. selamat ulang tahun yang ketiga kepada semua...

    ReplyDelete